Top Tag

Ultimele stiri

Biciclist lovit de o mașină în apropiere de Iulius Mall Cluj, în timp ce traversa strada Cluj: O bunică a dispărut de acasă! AȚI VĂZUT-O??

Mamă, prietenă sau soție, femeia reușește să îndeplinească mai multe roluri în mod simultan și să se descurce în orice situație.

Astrele scot la iveală trei femei din zodiac ce se remarcă prin firea lor și prin faptul că sunt extrem de puternice. Nu se lasă doborâte de nimic și luptă permanent pentru descoperirea adevărului și pentru binele lor și al celor dragi. Descoperă în articol zodiile cu o reputație impecabilă!

Fecioară

Femeia Fecioară este o adevărată doamnă, din toate punctele de vedere. Tot timpul are grijă să arate impecabil pentru că știe cât de mult contează aspectul. Este foarte inteligentă și are întotdeauna cuvintele potrivite la îndemână. Îi place să aibă informații din toate domeniile și de aceea învață de peste tot. Încearcă să nu se lase condusă de sentimente pentru știe cât de importantă este raționalitatea. 

Nativa zodiei Fecioară are întotdeauna grijă la binele celorlalți și este în stare să se pună pe locul 2. În ceea ce privește viața sentimentală, aceasta nu este adepta aventurilor de o seară, ci caută să întemeieze o relație și să rămână fidelă până în ultimul moment. Toate aceste calități alcătuiesc reputația perfectă! Citește continuarea

Ultimele Stiri | Realitatea.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *