Top Tag

Ultimele stiri

Vremea 2 octombrie – Temperaturile se schimbă radical – Cod galben de furtuni în mai multe regiuni din țară Sărbătoare 2 octombrie – Cruce cu roșu în calendar – Zi mare pentru credincioșii din România

Descoperă mai jos cele trei zodii cu care astrele au fost generoase, asigurându-le „lipici” la succes şi victorii pe toată linia!

Berbec

Nativa din zodia Berbec este dotată cu o energie ieşită din comun. Ea oboseşte rareori, tocmai de aceea apropiaţii săi se întreabă cu stupoare dacă nu cumva se află în compania întruchipării unei Wonderwoman!

Tenacitatea sa derivă dintr-o încredere în sine absolut contagioasă! Hotărâtă şi determinată, nativa este absolut convinsă că poate răzbi orice obstacol şi că nu a apărut încă pe pământ fiinţa, lucrul sau fenomenul care să o poată învinge. Iar credinţa nestrămutată în puterile proprii o abonează la succes.

Săgetător

Se spune despre acest semn zodiacal că este cel mai norocos dintre toate, iar această legendă este mai mult decât suficientă pentru a ne convinge că Săgetătorul se numără printre învingătorii zodiacului. Nativele trebuie să fi fost sărutate de astre la naştere, pentru că strălucesc în fiecare situaţie a vieţii!

Nu doar frumoase, ci mai ales curajoase, Săgetătoarele domină zodiacul. Dinamice, extrovertite şi cu o inimă care nu cunoaşte frica, ele sunt rareori învinse de cineva sau ceva, scrie divahair.ro. Chiar şi atunci când sunt zdrobite sau prăbuşite într-un hău care pare fără scăpare, ele se caţără cu o abilitate ieşită din comun şi ies la suprafaţă, ca nişte adevărate învingătoare.

Capricorn

Dacă cea mai frumoasă zodie şi-a câştigat locul printre învingătoarele zodiacului, de ce nu ar fi făcut-o şi cea mai inteligentă? Nativa din Capricorn este ambiţioasă, iar perspectivele ei nu se opresc la limita vizibilă celorlalţi: ea ţinteşte sus, dincolo de nori şi de stelele cunoscute.

Inteligenţa acestei femei o împinge deasupra muritorilor de rând! Nativa este calculată şi îşi stabileşte cu precizie priorităţile, ceea ce o departajează de majoritatea umanităţii, care se rezumă la a aştepta să vadă ce îi rezervă viaţa. 

Ultimele Stiri | Realitatea.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *