Top Tag

Ultimele stiri

Vremea 2 octombrie – Temperaturile se schimbă radical – Cod galben de furtuni în mai multe regiuni din țară Sărbătoare 2 octombrie – Cruce cu roșu în calendar – Zi mare pentru credincioșii din România

Televiziunea ABC News a anunțat că Goldberg va fi suspendată din emisiune timp de două săptămâni după “comentariile sale greșite și dureroase”.

Decizia a fost anunțată în condițiile în care actrița și vedeta TV a spus în cadrul emisiunii The View de la ABC că ‘’genocidul evreilor de către naziști nu a fost o chestiune de rasa. ‘’

Deși și-a cerut scuze ulterior și a încercat să își explice declarația, Whoopi Goldberg nu a făcut decât să provoace noi probleme și să continue remarcile considerate jignitoare.

Actrița în vârstă de 66 de ani, câștigătoare a premiului Oscar, care participă la emisiunea The View din 2007, a făcut pentru prima dată aceste comentarii controversate în emisiunea de luni, în timp ce discuta despre interzicerea de către un consiliu școlar din Tennessee a unui roman grafic despre Holocaust, pe motiv că acesta prezenta nuditate, blasfemii și sinucideri.

Din cauza scandalului, ea a tramsmis un comunicat cu scuze câteva ore mai târziu. 

Dar luni seară, în cadrul emisiunii “The Late Show with Stephen Colbert” de pe CBS, în timp ce încerca să își clarifice afirmațiile, ea a spus că naziștii au mințit și că, de fapt, au avut probleme legate de etnie, nu de rasă, ceea ce a provocat și mai multe reacții.

Nu este prima dată când Goldberg face afirmații controversate.

Ea a declarat în 2009 că regizorul de film Roman Polanksi – care a pledat vinovat de “sex ilegal cu un minor” în 1977 nu a fost vinovat de “viol.

De asemenea, ea i-a luat apărarea lui Bill Cosby în timp ce acesta se confrunta cu acuzații de agresiune sexuală, înainte de a reveni asupra afirmațiilor sale pe fondul reacțiilor critice la declarația ei.

Ultimele Stiri | Realitatea.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *