Top Tag

Ultimele stiri

Premierul Nicolae Ciucă și cancelarul Austriei, discuție despre aderarea României la Schengen, înainte de votul din 8 decembrie Ziua decisivă pentru România. Consiliul JAI supune la vot intrarea în spațiul Schengen

Specialiștii explică faptul că există un arsenal de instrumente pe care hackerii le pot combina şi le pot folosi pentru a provoca daune atât în viaţa reală, cât şi în cea digitală a unei persoane.

Experții arată că atacatorii pot realiza o serie de acţiuni rău intenţionate și pot lansa un atac în doar câteva secunde.

„Pe măsură ce televizoarele inteligente dobândesc tot mai multe funcţii, cantitatea şi sensibilitatea datelor pe care le gestionează sunt tot mai atrăgătoare pentru cibernetici.

Televizoarele pot fi folosite greşit pentru a spiona utilizatorii cu camerele şi microfonul sau pot acţiona ca puncte de pornire pentru atacuri la alte dispozitive din reţelele de acasă şi corporative.

Cu cât mai mulţi cumpără aceste dispozitive IoT şi altele similare, cu atât mai mulţi atacatori trebuie să proiecteze noi modalităţi de a profita de gama diversă de produse din ecosistemul IoT.

Acest lucru subliniază necesitatea conştientizării unora dintre vectori-cheie de atac şi, prin extensie, a modalităţilor de a rămâne în siguranţă”, precizează specialiștii, potrivit vbiz.ro

Ultimele Stiri | Realitatea.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *