Top Tag

Ultimele stiri

Premieră medicală europeană la Cluj: A fost extirpată o tumoră renală de 10 cm extinsă la nivel cardiac VIDEO/FOTO – Coloane de lumină pe cer, la Belgorod, lângă granița cu Ucraina: Rușii au crezut că Rusia a folosit „cele mai recente arme”

În prezent, marele actor Alexandru Arșinel este în stare stabilă. A fost investigat de medicii de la Spitalul Universitar din Capitală, asta după ce ieri s-a simțit rău. A avut amețeală și dureri în piept pe parcursul mai multor ore, astfel că acesta a sunat la 112 şi a spus că nu se simte deloc bine.

Echipajul medical ajuns la locuința acestuia l-au consultat și au stabilit că este nevoie ca marele actor să fie transportat la spital pentru investigaţii amănunțite. Potrivit primelor informații, Arșinel ar avea probleme cu tensiunea.

Actorul a fost transportat cu ambulanța la spital. El a fost internat inițial însă, potrivit surselor Realitatea PLUS, actorul a refuzat în cele din urmă să rămână în spital peste noapte. Se pare că acesta ar fi plecat acasă.

 

Ultimele Stiri | Realitatea.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *