Top Tag

Ultimele stiri

Fostul PR Managerul Electric Castle despre filmul românesc: Sforăieli elitiste si cultura surprinsă în scene de 10 minute Metroul din Cluj s-a scumpit cu 35%, valorând 13,69 miliarde de lei! Care este totuși și vestea bună

„Nu mă simt prea bine și vreau să vă spun că nu sunt supărat pe domnul edil, asta e, nu poți să faci dragoste cu de-a sila. Mă surprinde, că l-am văzut un băiat tânăr, frumușel și mi-am închipuit că vom avea zile bune.

Am aflat că a fost pe fondul unei hotărâri de-a lui, care a schimbat regulile. Până acum schimbarea o făcea directorul teatrului, iar începând de anul trecut angajamentele le face primarul. Pe mine a hotărât să mă bage la 2 luni. E curios, că teatrul are nevoie de actori, de vârfuri. Făceam și eu 60 de ani de meserie.

Mă surprinde. Noi am încercat să ne unim cu oamenii, să avem o legătură între noi și public. M-am simțit părăsit de public. Pentru mine, primarul reprezintă un spectator important pe care doresc să-l apropii de teatru. Eu fac parte dintre aceia care s-au luptat să pună teatrul la punct. Ne-am luptat pentru consolidare. Este o decizie nedreaptă.

Nu poate nimeni să mă oprească de la joc, dar voiam să fie drăguț primarul, să ne dea „bună ziua”. M-a deranjat cumplit această atitudine de indiferență față de o persoană care și-a închinat toată viața teatrului”, a spus Alexandru Arșinel, sâmbătă, la Realitatea PLUS.

Întrebat cum se simte, acesta a mărturisit: „Am dureri în piept, în plămâni, nu sunt bine”.

Primarul Nicușor Dan nu a răspuns la telefon.

Ultimele Stiri | Realitatea.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *