Top Tag

Ultimele stiri

Cum se poate răsturna votul Austriei în 8 decembrie – Siegfried Mureșan anunță soluția pentru aderarea României la Schengen Cel mai mare defect pe care-l ai și nu știi cum să scapi de el – Zodiile care nu au nicio ieșire

“Luminița de la capătul tunelului o să o vedem probabil în jur de 10, 15 februarie, când se stabilizează și o să intrăm pe un trend descendent. Probabil descreșterea va fi rapidă. Înainte nu cred că se va întâmpla acest lucru. O creştere rapidă se cuplează cu o descreştere la fel de rapidă. 

Dacă în această săptămână o să avem în jur de 40.000 de cazuri, probabil că nu să depăşim 50.000 de cazuri în vârful valului pandemic. Dacă însă în această săptămână vom avea semnificativ peste 40.000 de cazuri, atunci e posibil să mergem puţin mai sus decât atât. Sunt observaţii ale mele şi ale colegilor legat de coeficientul cu care se multiplică cazurile de la o săptămână la alta.

În general, acest coeficient a fost în jur de 1,5 – 1,6. Acum rămână să vedem dacă această săptămână va marca o frânare a creşterii, dacă frânarea creşterii se adevereşte, atunci probabil că ne vom stabiliza undeva până la 50.000 de cazuri”, a declarat dr. Alexandru Rafila, luni seară, la un post TV.

Ultimele Stiri | Realitatea.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *