Top Tag

Ultimele stiri

Vremea 2 octombrie – Temperaturile se schimbă radical – Cod galben de furtuni în mai multe regiuni din țară Sărbătoare 2 octombrie – Cruce cu roșu în calendar – Zi mare pentru credincioșii din România

“Au fost 2 miscari in politica care au aratat diferenta intre talent si antitalent. Alexandru Rafila, despre care nu credeam la inceput … ca e rusofil, ca e doar un medic … – este extrem de talentat. Nu ataca, el spune plin de candoare ca e o problema (legata de PNRR – n.r.).

Netalentatii, in loc sa o lase asa ca era clar ca e o capcana, ies si incep sa il atace pe Rafila, il jignesc. El a fost un politician talentat. A iesit si a pus o problema pe masa, nu a atacat pe nimeni.

Politicienii mai putin talentati au luat-o imediat. Niciun om din lumea asta nu av accepta ca pentru o afecere de 5 milioane ai consultanta de 25 de milioane. Tu, cel care ai facut aceasta sari s-o justifici. Rafila nu a spus nimic de ei si ei au sarit amandoi. Au facut o prostie, evident. Nu au facut nimic ilegal, inca, dar au sarit si i-au dat toate argumentele lui Rafila sa merga mai departe cu acest subiect. El nu o va face pentru ca e talentat. El alsa acest subiect al mine si la voi, jurnalistii.”, a spus Mitrea, duminica seara, la “Culisele puterii”, de la Realitatea PLUS.

Referitor la interventia lui Dan Valceanu pe acest subiect, Mitrea a spus ca era mai bine sa nu se bage in aceasta discutie: “Nu a fost foarte inspirata interventia sa, dar nici grava”.

Cat priveste afirmatia ministrului Marius Budai legata de consultanta pe Legea pensiilor, Miron Mitrea a subliniat ca el nu e un politician netalentat. “E un tip consistent, care stie ce vorbeste”. 

Ultimele Stiri | Realitatea.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *