Top Tag

Ultimele stiri

Atenție, șoferi! Cod Galben de ceață în județul Cluj. Vezi care sunt localitățile vizate de avertizarea meteorologilor CLUJ – Scandalul dintre doi bărbați s-a terminat cât se poate de rău pentru ambii: Unul a fost înjunghiat, iar celălalt a încercat să se sinucidă

Potrivit Strict Secret, unul dintre posibilii candidați ar fi primarul Clujului, Emil Boc. Speculațiile asupra unei viitoare candidaturi a politicianului la președinția României au apărut după ce, recent, acesta l-a primit la Primăria din Cluj-Napoca pe liderul AUR, George Simion.

Publicația Strict Secret susține că întâlnirea dintre Emil Boc și liderul AUR a fost chiar amicală și că unul dintre motive ar fi faptul că primarul liberal al Cujului ar vrea să ajungă sub orice formă la Cotroceni.

Cum AUR a crescut enorm în sondaje în ultimul an și pare că va continua să crească în continuare, Emil Boc ar vrea să câștige capital și în zona votanților naționaliști, care susțin AUR. Astfel, edilul PNL a ajuns să numere lucrurile care îl aseamănă cu Simion.

BOC ȘI SIMION, NOII FRAȚI DE CRUCE AI POLITICII ROMÂNEȘTI

„Avem și multe lucruri care sunt comune: printre acestea – susținerea valorilor naționale și a interesului național și tot ceea ce înseamnă perspectivă națională într-o Europă formată dintr-un concert al națiunilor, care nu presupune dispariția valorilor naționale și topirea identităților naționale. Sunt total de acord, am susținut din totdeauna acest lucru și îl voi susține”, a declarat Emil Boc, primarul Cluj-Napoca, potrivit Napoca Live.

Strict Secret relatează că Emil Boc nu ar exclude o candidatură cu susținerea AUR și pentru că, așa cum a făcut și în trecut, când a trecut de la PDL în tabăra liberală, acesta ar face acum o „reconfigurare a traseului politic” și ar alege să facă parte din echipa cu adevărat câștigătoare în ochii votanților. Având în vedere că scandalurile interne și unele decizii politice din ultimul an au adus PNL la un nivel extrem de scăzut în sondaje, jurnaliștii susțin că mutarea lui Boc este una firească. Oricum acesta știe că numele său reprezintă un brand politic național, aproape non-partid, și că se poate lipi când vrea el de orice partid politic, căci va fi judecat pentru realizările sale, nu pentru insuccesele partidului din care face parte” – mai susțin cei de la Strict Secret.

Ultimele Stiri | Realitatea.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *