Top Tag

Ultimele stiri

Răspuns-fulger SUA pentru Rusia: Putin este „iresponsabil” când vorbește despre folosirea armelor nucleare – VIDEO Premierul Nicolae Ciucă și cancelarul Austriei, discuție despre aderarea României la Schengen, înainte de votul din 8 decembrie

Alimente obligatorii de consumat pentru a te proteja de bolile de inimă. Cafeaua, pe care probabil că ați fi eliminat-o, este, de fapt, benefică. Sigur, doar dacă e consumată în cantități moderate.

Această băutură amară face bine inimii, în cantități mici. O ceaşcă pe zi, de preferat fără lapte, frişcă sau zahăr, ajută la scăderea riscului de boli cardiovasculare, insuficienţă cardiacă sau accident vascular cerebral.

Avocado

Alimente obligatorii de consumat pentru a te proteja de bolile de inimă. Avocado are potasiu, antioxidanți și grăsimi mononesaturate. Ajută la scăderea nivelului de colesterol rău, ajută la menținerea sănătății inimii și reduce riscul de a face boli cardiovasculare.

Ciocolata

Alimente obligatorii de consumat pentru a te proteja de bolile de inimă. Ciocolata e un alt aliment care face bine inimii. Ea redă starea de bine și reduce riscul de boli cardiovasculare și accident cerebral. Cercetătorii au arătat că un consum regulat de cacao în cantitate mică a dus la normalizarea tensiunii arteriale.

Somon

Somonul e bun de consumat în orice situație, cu atât mai mult pentru a lupta împotriva bolilor inimii. E o sursă bună de acizi grași Omega-3. Conține proteine de calitate, conține nutrienți care ajută la scăderea nivelului de trigliceride, la prevenirea coagularii sângelui şi a bolilor de inimă în general.

Semințele de in

E în regulă dacă nu vă plac peștele, nucile fiindcă și semințele de in sunt o sursă bună de acizi graşi Omega-3. Au și antioxidanți, estrogeni şi elemente nutritive care protejează inima. Le puteți combina cu iaurt, cu cereale, în salate sau le puteți mânca pur și simplu.

Ultimele Stiri | Realitatea.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *