Top Tag

Ultimele stiri

Fostul PR Managerul Electric Castle despre filmul românesc: Sforăieli elitiste si cultura surprinsă în scene de 10 minute Metroul din Cluj s-a scumpit cu 35%, valorând 13,69 miliarde de lei! Care este totuși și vestea bună

Ana Maria Păcuraru, jurnalistă Realitatea PLUS, a ales să-i fie alături, pe toată perioada nașterii, cel mai bun specialist – Dr. Raluca Gabriela Șubă Enciu.

Dr. Raluca Gabriela Șubă Enciu este medic specialist, doctor în științe, absolventă a Facultății de Medicină Carol Davila, București, cu competențe în Ultrasonografie, Laparoscopie, Histeroscopie și Colposcopie. A desfășurat stagii de pregătire în Franța și Anglia și consideră esențială alinierea la standarde europene a calității actului medical. Empatia și devotamentul îi definesc relația cu pacientul.

“Construiesc punți de legătură între mine și viitoarea mămică prin empatie, dedicare totală și profesionalism. Dacă ar fi să o iau de la capăt, pe același drum aș merge. Pentru mine, medicina nu este o meserie, este o vocație și un stil de viață”, spune Dr. Raluca Gabriela Șubă Enciu.

Dr. Raluca Gabriela Șubă Enciu a absolvit Universitatea de Medicină și Farmacie Carol Davila – București. Din 2014, până în prezent, este Doctorand în științe medicale, specialitatea Ginecologie. În 2016, a devenit specialist în Obstetrică – Ginecologie.

Certificări:

2017 – Atestat de studii complementare în HISTEROSCOPIE2017 – Atestat de studii complementare în ULTRASONOGRAFIE OSTETRICALĂ ȘI GINECOLOGICĂ2017 – Atestat de studii complementare în COLPOSCOPIE2020 – Atestat de studii complementare în LAPAROSCOPIE

Ultimele Stiri | Realitatea.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *