Top Tag

Ultimele stiri

Laurențiu Duță a spus că cea mai bune voce din România este de origine din Cluj VIDEO – Captura uriașă a unui colonel ucrainean: Cel mai mare și modern tanc rusesc. „Mamă, cum porneşte!”

“Urmare a decesului colegei noastre, care a survenit la sfârşitul săptămânii trecute, conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Piteşti a dispus efectuarea unei anchete administrative privind îndeplinirea obligaţiilor personalului în sensul respectării circuitului pacientului. De asemenea, în vederea stabilirii existenţei unui eventual incident de etică medicală, a fost solicitată analizarea tuturor aspectelor care au legătură cu acest caz, în cadrul Consiliului Etic”, se arată într-o informare transmisă de SJU Piteşti.

Reamintim că o asistentă medicală în vârstă de 58 de ani, care lucra în Secţia Cardiologie, a murit, la sfârşitul săptămânii trecute. Ulterior, în presa locală au apărut informaţii conform cărora femeia, care se simţea rău, ar fi decedat după ce a fost transferată între mai multe secţii, fără a i se stabili un diagnostic.

Ultimele Stiri | Realitatea.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *