Top Tag

Ultimele stiri

Zelenski: „Facem totul pentru a creşte oferta şi a contribui semnificativ la securitatea alimentară mondială” EXPLOZIE la o centrală pe lemne, urmată de un incendiu: o femeie, în stare gravă, cu arsuri

„Un cablu electric de înaltă tensiune a căzut peste mai multe case și o piață din cartierul Matadi-Kibala. Sunt morți la fața locului”, a precizat șeful poliției din Kinshasa, Silvano Cassongo.

Videoclipurile postate pe rețelele de socializare, a căror autenticitate nu a fost confirmată, arată oameni îndurerați lângă cadavrele mai multor victime ale acestui accident și fructe și legume proaspete împrăștiate în jurul lor.

Firma distribuitoare de energie electrică a precizat într-un comunicat că cel mai probabil un fulger a lovit cablul și a provocat ruperea acestuia, potrivit Reuters.

Presa locală relatează că majoritatea victimelor sunt comercianți de sex feminin.

Mai multe cartiere ale capitalei Kinshasa sunt predispuse la inundații, din cauza sistemelor de drenaj prost întreținute, rămase din epoca colonială. Un comerciant a declarat că piața se inundă adesea când plouă, comercianţii și cumpărătorii trebuind să păşească adesea prin apă.

Ultimele Stiri | Realitatea.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *