Top Tag

Ultimele stiri

Laurențiu Duță a spus că cea mai bune voce din România este de origine din Cluj VIDEO – Captura uriașă a unui colonel ucrainean: Cel mai mare și modern tanc rusesc. „Mamă, cum porneşte!”

“24 ianuarie e sărbătoare națională. George Simion scoate steagul. Haideți să vedem: va fi președintele României la Iași?

George Simion nu am spus că ei organizează evenimentul de la Iași. El speră să se alăture toată lumea, toate partidele politice, mai bine spus toată suflarea românească. Ce e marcant e că a spus că primarul Iașului (Mihai Chirică – n.r.) nu vrea să participie.

Ca cetățean român care are drepturi și obligații să își susțină țara este un gest de lăudat. AUR care e un partid la ora actuală de două ori mai mare decât PNL (…), oamenii ăștia umblă prin toată țară, în timp ce politicienii au alte probleme”, afirmat, duminică seara, la B1, regizorul și președinte ARMIS, Bobby Păunescu.

Reamintim că George Simion a anunțat că Ziua Unirii va fi organizată la Iași de către AUR, chiar dacă primarul localității a interzis orice fel de manifestație publică.

Astfel, pe 24 ianuarie, la ora 9, George Simion va porni în marș din fața Palatului Culturii din Iași. Practic, se va organiza Marșul Unirii, manifestație patriotică la care sunt invitați românii cu sufletul alături de țară.

Evenimentul nu este unul politic, românii fiind chemați să vină cu steagurile tricolore.

Potrivit primarului Mihai Chirică, decizia ca ziua de 24 Ianuarie să fie celebrată la Iaşi fără Hora Unirii sau alte evenimente publice organizate în aer liber a fost luată din cauza numărului mare de cazuri de COVID-19.

Ultimele Stiri | Realitatea.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *