Top Tag

Ultimele stiri

Protecția Consumatorilor Cluj a oprit de la consum produse stricate din Auchan Cluj – FOTO USR PLUS Cluj solicită creșterea burselor elevilor clujeni cu 15%! Consilier local: Se găsesc bani pentru funcționari, însă pentru elevi nu

“Au venit acum cu o recomandare în sensul de a restricționa certificatele verzi care oricum erau o tâmpenie, acre nu spuneau nimic. Ei recomandă, nu pot obliga, dar e un punct de referință. (…) OMS au venit astăzi cu o hotărâre și o recomandare pentru mebrii. Este importantă această decizie din moment ce până acum am făcut, ca țară, tot ce au recomandat ei”, a spus Păunescu. În opina sa, relaxarea acestor norme ar duce la creșterea turismului în România. “Categoric da, dacă am fii primii. Nu avem ce să facem, oricum nu putem să stăm blocați așa”, a mai spus el. Omul de afaceri a amintit și de anunțul directorului executiv al Pfizer care recomandă să se treacă la o vaccinare odată pe an, ca în cazul gripei sezoniere, în locul dozelor booster.  Directorul executiv al Pfizer, Albert Bourla, a declarat, sâmbătă, că pandemia de coronavirus va lua sfârșit, iar în câteva luni vom putea reveni la o viață normală fără restricții.  Acesta spune că virusul SarsCov2 nu va fi eradicat, însă oamenii de știință lucrează la un nou vaccin care să acopere toate variantele şi care se va face anual.

Oficialul atrage atenția că este nevoie de campanii de informare privind beneficiile imunizării și dă vina pe antivacciniști pentru decesele înregistrate.

    Ultimele Stiri | Realitatea.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *