Top Tag

Ultimele stiri

Germania, în alertă maximă! Amenințare cu atac cu camion asupra oamenilor din piețele de Crăciun – FOTO Custodele Coroanei – Margareta și alți membri ai Casei Regale, distinși de Patriarhul Daniel cu Ordinul „Maica Domnului Rugătoarea”

“Din poziția Franței că e gata să trimită trupe în România practic declară război Rusiei. Are probleme locale. Sunt orașe în care nu se poate intra. Prin această poziție, știe că România a semnat un document de sprijin cu Ucraina, și se alătură poziției NATO, cum era și normal, dar o face foarte direct, ca și SUA, și declara război Rusiei”, a declarat regizorul și, totodată, președintele  ARMIS. El a subliniat situația delicată în care se află țara noastră în momentul de față, în contextul crizei din Ucraina. “Noi ridicăm înRomânia gradul de alertă. (…) Nu sunt de accord cu Europa cu două viteze în care Franța și Germania să conducă.” Reamintim că președintele francez, Emmanuel Macron, a anunț, miercuri, că există disponibilitatea ca țara sa este disponibilă să participe cu o prezență militară avansată a NATO în România.  Potrivit președintelui francez, țara sa își exprimă, astfel, solidaritatea cu statele europene preocupate de securitatea lor. Anunțul a fost făcut în fața unor șefi militari și vine în contextul conflictului Rusia-Ucraina. 

„Am arătat disponibilitatea noastră de a merge mai departe, în cadrul NATO, de a ne angaja în noi misiuni și de a ne asuma responsabilitatea în misiuni de tip ”prezenţă înaintată consolidată”, mai ales în România. Solidaritate cu prietenii noștri europeni în cadrul NATO”, a declarat Macron, miercuri seară. Anunțul care se referă la România poate fi urmărit mai jos, în discursul video difuzat de Palatul Elysee, de la minutul 10.16 la minutul 10.36.

 

 

Ultimele Stiri | Realitatea.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *