Top Tag

Ultimele stiri

Laurențiu Duță a spus că cea mai bune voce din România este de origine din Cluj VIDEO – Captura uriașă a unui colonel ucrainean: Cel mai mare și modern tanc rusesc. „Mamă, cum porneşte!”

Mai mult, într-un interviu acordat BBC, premierul britanic a precizat că toate date arată că planul Rusiei de a declanșa cel mai mare război din Europa din 1945 încoace a început să fie deja pus în aplicare.

„Oamenii trebuie să înțeleagă costurile de vieți omenești”, a spus el, în timp ce se afla la conferința de Securitate de la München.

Întrebat dacă el crede că o invazie rusă este încă iminentă, Johnson a spus: „Mi-e teamă că asta arată dovezile”. „Adevărul este că toate semnele sunt că planul a început deja, în anumite privințe”, a punctat el.

„Mi-e teamă să spun că planul pe care îl vedem este pentru ceva care ar putea fi într-adevăr cel mai mare război din Europa din 1945, doar în ceea ce privește amploarea”, a spus premierul.

Ultimele estimări ale guvernului SUA sugerează că între 169.000 și 190.000 de soldați ruși sunt acum smoblizizaţi de-a lungul graniței cu Ucraina, atât în ​​Rusia, cât și în Belarus. Această cifră include și separatiştii din estul Ucrainei.

Premierul britanic a spus că președintele american, Joe Biden, le-a transmis liderilor occidentali că serviciile de informații consideră că planul forțelor ruse nu este de a invada Ucraina doar pirn regiunea Donbas, plănuind un atac şi din Belarus, dar și o invazie în jurul Kievului.

 

 

Ultimele Stiri | Realitatea.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *