Top Tag

Ultimele stiri

Alertă! Ameninţare cu bombă la Târgul de Crăciun – VIDEO Bacteria care UCIDE în Marea Britanie – Şase copii au murit din cauza infecţiei cu streptococul A, care provoacă scarlatina

Încă o zi de proteste a angajaților STB. Oamenii refuză să iasă pe traseu și cer demisia directorului STB.

Sunt deja sute de protestatari la autobaza Titan. În plus de asta, la această a fost și un scandal încă de la primele ore ale dimineții și asta pentru că greviștii au încercat să îi împiedice pe cei care voiau să se întoarcă la muncă, astfel poliția și jandarmii au venit pentru a calma spiritele. 

Directorul STB, Adrian Criț, spunea, ieri, că “evaluând costurile pe care le are societate, doar verificând rulajul care trebuia să fie efectuat, prestația pentru bucureșteni, s-a constatat că prejudiciul e de 20 de milioane de lei”. Potrivit acestuia, societatea riscă să intre în insolvență.

În context, Criț a avertizat că șoferii care se află în grevă că riscă să își piardă locurile de muncă dacă vor continua acțiunea ilegală de protest.

Tot ieri, prefectul Municipiului Bucureşti, Alexandra Vacaru, a dat asigurări că va recurge la “toate remediile legale” în vederea asigurării unui climat de securitate în Capitală, în contextul blocării transportului public de suprafaţă.

Ultimele Stiri | Realitatea.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *