Top Tag

Ultimele stiri

Fostul PR Managerul Electric Castle despre filmul românesc: Sforăieli elitiste si cultura surprinsă în scene de 10 minute Metroul din Cluj s-a scumpit cu 35%, valorând 13,69 miliarde de lei! Care este totuși și vestea bună

Doi soți, prieteni de familie cu femeia, au pus la cale un plan halucinant pentru a intra în posesia bunurilor deținute de aceasta. Cu ajutorul copiilor lor, unul medic și celălalt avocat, au reușit să o declare în acte bolnavă psihic și, în doar câteva luni, au internat-o fără nicun motiv concret la spitalul de psihiatrie. Mama victimei a suferit un infarct la aflarea veștii și a decedat.

Victima a stat ani în șir într-un spital de psihiatrie din țară și a fost supusă mai multor tratamente. În tot acest timp, cei doi soți implicați au devenit tutori ai femeii și i-au vândut acesteia apartamentul.

Salvarea femeii a venit din partea unei asociații. Un reprezentant de aici o cunoștea pe femeie, știa că nu are probleme psihice și a reuşit să obţină dreptul de a o duce la o expertiză medicală. Doctorii au ajuns la concluzia că femeia nu suferă de boli psihice. Cu rezultatul expertizei şi alte dovezi, a fost deschis un proces la finalul căruia femeia a fost externată. Femeia și-a recuperat locuința însă a rămas cu probleme grave de sănătate după ce a fost supusă tratamentelor de care nu avea nevoie. 

Ultimele Stiri | Realitatea.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *