Top Tag

Ultimele stiri

De la joacă, pe patul de spital. Un copil i-a pulverizat unui băiat de 11 ani în faţă, spray cu gaze lacrimogene Mai apare un pasaj la Tăietura Turcului. Boc: Vom avea două pasaje care vor comunica între ele!

Ca urmare a centralizării și analizării informațiilor ce se regăsesc pe etichetele produselor au rezultat :

– Procentul de carne de porc este cuprins între 10 și 93% din compoziția produsului.- Există și produse care sunt comercializate sub denumirea „Crenvurști carne de porc”, însă primul ingredient din listă este carnea de pui. Carnea de porc se află pe a patra poziție în lista ingredientelor.

– 57.89% au în compoziție apa, fiind și cel de-al doilea ingredient- 31.57% au sarea ca fiind al treilea ingredient.- Ingredientele de pe etichetă se află în ordine descrescătoare: primul fiind în cantitatea cea mai mare, iar ultimul în cantitatea cea mai mică.

– 42.11% nu menționează proveniența ingredientului principal, însă menționează proveniența altor ingrediente, cum ar fi șoriciul.

– 100% din produse au în compoziție E-uri (aditivi alimentari);- Numericul de aditivi alimentari variază între 2 – 11

Aditivi alimentari regăsiți sunt:100% dintre produsele studiate au avut în componență nitrit de sodiu (E250);84.21% dintre produsele studiate au avut în componență difosfat de sodiu (E450);84.21% dintre produsele studiate au avut în componență acid asorbic (E300);57.89% dintre produsele studiate au avut în componență carmina (E120); 

Ultimele Stiri | Realitatea.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *