Top Tag

Ultimele stiri

De la joacă, pe patul de spital. Un copil i-a pulverizat unui băiat de 11 ani în faţă, spray cu gaze lacrimogene Mai apare un pasaj la Tăietura Turcului. Boc: Vom avea două pasaje care vor comunica între ele!

”În luna martie urmează să nasc o fetiță, pe nume …….Aș dori să știu care este cu adevărat rânduiala Bisericii Ortodoxe în ceea ce privește molitfa mamei, la câte zile se face mai exact și care este locul unde se citește (acasă sau la biserică). La câte zile se poate boteza copilul și dacă mama poate participa la botez, chiar dacă nu au trecut 40 de zile? Dorința mea ca mamă este să îmi pot boteza copilul imediat după naștere (nu știe nimeni câte zile are omul), iar ca orice mamă, îți dorești să fii alături de copil în acest moment „unic” din viața lui”, a scris femeia.

”Stimată doamnă, vă rog să-l contactați pe părintele paroh al parohiei din care faceți parte ca să vă spună pașii pe care trebuie să-i urmați până în a 40-a zi inclusiv. Naștere binecuvântată!”, i-a răspuns înaltul prelat.

Ultimele Stiri | Realitatea.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *