Top Tag

Ultimele stiri

Fostul PR Managerul Electric Castle despre filmul românesc: Sforăieli elitiste si cultura surprinsă în scene de 10 minute Metroul din Cluj s-a scumpit cu 35%, valorând 13,69 miliarde de lei! Care este totuși și vestea bună

Este adevărat că aceștia se pot simți și pot arăta grozav, dar purtarea lor în mod regulat îți poate afecta sănătatea. Iată exact ce se întâmplă cu corpul tău când porți doar colanți în fiecare zi.

Poți dezvolta o infecție fungică

Potrivit dermatologului Joshua Zeichner, oamenii sunt mai susceptibili la infecţii fungice cutanate dacă transpiră în timp ce poartă haine strâmte, cum ar fi colanţii.

Sună terifiant, dar nu-ți arunca toate perechile. Revista The Healthy a explicat că, deși este adesea considerată o afecțiune care afectează bărbații, femeile nu sunt imune la aceasta. Mâncărimea tinde să afecteze atleții și persoanele supraponderale și se dezvoltă în „medii umede”, pe care le pot crea colanții.

Desigur, depinde și de cât de mult transpiri și din ce materiale sunt fabricați. The Healthy sugerează să-ți schimbi colanții și să faci duș după antrenament sau după ce ai fost afară în căldură.

Îți poate afecta părțile intime

Dacă porți colanți în fiecare zi și te antrenezi destul de regulat, este posibil să fi observat umflături roșii în jurul părților intime. Nu te alarma, uneori, aceste umflături apar atunci când foliculii de păr sunt „înfundați sau infectați”.

Citește continuare pe tabu.ro

Ultimele Stiri | Realitatea.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *