Top Tag

Ultimele stiri

Fostul PR Managerul Electric Castle despre filmul românesc: Sforăieli elitiste si cultura surprinsă în scene de 10 minute Metroul din Cluj s-a scumpit cu 35%, valorând 13,69 miliarde de lei! Care este totuși și vestea bună

Afecțiuni cauzate de consumul insuficient de apă sau deshidratarea:

1. Dureri de capDurerile de cap sunt în fruntea listei problemelor cauzate de deshidratare. De foarte multe ori o durere de cap trece doar dacă bem apa.

2. ConstipațieConstipația este o afecțiune frecventă a zilelor noastre cauzate în principal de 4 factori: alimentație defectuoasă săracă în fibre, stres prelungit, sedentarism și consum de apa insuficient. 

3. Deshidratarea articulațiilor. Hernie de disc.Dacă nu bei suficientă apă, articulațiile tale au foarte mult de suferit pe termen lung. Parțile moi ale acestora, cartilajele și ligamentele se deshidratează cauzând în final probleme grave.

4. Afectarea rinichilorRinichii au nevoie de multă apa pentru a filtra corespunzător sângele.

5. RiduriConsumul de apă insuficient creează uscarea pielii și apoi duce la formarea ridurilor în mod accelerat.

6. Oboseala și lipsa de concentrareDacă te simți mereu obosit și te concentrezi greu, sau te simți apatic și fără chef, poate fi dintr-un simplu motiv: nu bei suficientă apă!

7. Afectarea sistemului cardiovascularUn consum de apă insuficient duce și la afectarea sistemului cardiovascular. Sângele este peste 90% apa, un consum insuficient de apă perturbă echilibrul și cauzează niște efecte indirecte:

– Creșterea nivelului de colesterol: corpul produce mai mult colesterol pentru a împiedică deshidratarea celulelor.- Hipertensiune arterială datorată faptului că sângele devine mai dens și viteza lui de circulație devine mai mică, astfel tensiunea crește.

Ultimele Stiri | Realitatea.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *