Top Tag

Ultimele stiri

Protecția Consumatorilor Cluj a oprit de la consum produse stricate din Auchan Cluj – FOTO USR PLUS Cluj solicită creșterea burselor elevilor clujeni cu 15%! Consilier local: Se găsesc bani pentru funcționari, însă pentru elevi nu

Ei bine, deși doza zilnica de zahăr recomandată de experți este de șase lingurițe, dacă vei reduce cantitatea consumată, după două zile vei observa că organismul va digera mâncarea mult mai bine, iar schimbările de dispoziție vor dispărea.

După șapte zile în care nu ai consumat zahăr, nu doar că vei slăbi aproape două kilograme, însă tensiunea arterială va reveni la normal și va exista mai puțin colesterol dăunător în vasele de sânge.

De asemenea, este important sa ții în frâu acidul uric din organism, întrucât poate avea efecte dăunătoare pentru organism.

De aceea, specialiștii recomandă să consumi cât mai puțin zahăr, întrucât fructoza poate determina creșterea nivelului de acid uric, ce va duce la creșterea tensiunii arteriale și chiar la afecțiuni ale rinichilor.

Ultimele Stiri | Realitatea.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *