Top Tag

Ultimele stiri

Fostul PR Managerul Electric Castle despre filmul românesc: Sforăieli elitiste si cultura surprinsă în scene de 10 minute Metroul din Cluj s-a scumpit cu 35%, valorând 13,69 miliarde de lei! Care este totuși și vestea bună

Acesta a suferit o intervenție chirurgicală, la vârstă de 105 ani, fiind cel mai în vârstă pacient, operat în perioada postdecembristă în cadrul secției de ortopedie-traumatologie a spitalului din Alba.

„Este un record absolut de vârstă al unui pacient operat în cadrul secției noastre în ultimii cel puțin 30 de ani. Am mai avut în luna decembrie 2021 două paciente, de 100, respectiv 102 ani, dar de 105 ani nu am mai avut”, a precizat șeful secției ortopedie-traumatologie, medic primar ortoped traumatolog Iuliu Kadar, care lucrează în cadrul SJU Alba Iulia din 1992.

Intervenția chirurgicală a fost efectuată de către medical primar Cristian Arghiuș. Pacientul a fost externat vineri, 28 ianuarie, după ce a stat în spital o săptămână. Evoluția postoperatorie este favorabilă.

„Îi transmitem pacientului nostru, născut în 1917, pe timpul Primului Război Mondial, multă sănătate și o bătrânețe liniștită și ușoară!”, au scris reprezentanții Biroului de Presă al SJU Alba Iulia, pe Facebook.

Ultimele Stiri | Realitatea.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *