Top Tag

Ultimele stiri

Protecția Consumatorilor Cluj a oprit de la consum produse stricate din Auchan Cluj – FOTO USR PLUS Cluj solicită creșterea burselor elevilor clujeni cu 15%! Consilier local: Se găsesc bani pentru funcționari, însă pentru elevi nu

Iată cum arată un top 3 al celor mai nesuferite zodii și de ce oamenii se feresc de ele cât pot!

Leu

Leii nu sunt întotdeauna greu de suportat într-un grup, dar îi îndepărtează pe ceilalați atunci când încep să se laude. Orgoliul lor atinge cote înalte și atrag instant antipatia asupra lor. De asemenea, faptul că obișnuiesc să facă glume pe seama celor din jur îi „ajută” din plin să fie nominalizați în topul zodiilor pe care nu le suportă nimeni. 

Berbec

Impulsivitatea nativilor născuți în zodia Berbec, semn de Foc, nu face deloc o impresie bună. Lor nu le ia mult până se enervează, creând uneori impresia că este foarte greu să le faci pe plac. Nu multe persoane din jurul lor îi suportă, dar puține au curajul să le spună acest lucru în față. Nu își dorește nimeni să intre în ținta otrăvitoare a Berbecilor. 

Fecioară

Fecioara ocupă locul fruntaș în topul semnelor astrologice pe care nimeni nu le are la inimă. Nativii nu sunt deloc oameni răi, însă spiritul lor critic îi scoate pe mulți din sărite, îndepărtându-i chiar și pe cei dragi. Ei se plâng tot timpul de câte ceva și nu pare să îi mulțumească nimic din ceea ce fac ceilalți. Consideră mereu că ei ar fi făcut lucrul respectiv mult mai bine.

Ultimele Stiri | Realitatea.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *