Top Tag

Ultimele stiri

De la joacă, pe patul de spital. Un copil i-a pulverizat unui băiat de 11 ani în faţă, spray cu gaze lacrimogene Mai apare un pasaj la Tăietura Turcului. Boc: Vom avea două pasaje care vor comunica între ele!

Rondele din orez expandat

Poate ți se par sănătoase, dar rondelele din orez expandat nu sunt atât de indicate pentru siluetă precum ai crede. Au un index glicemic mare, iar de câte ori le consumi, îți crești nivelul zahărului din sânge. O astfel de situație este neplăcută atât pentru greutatea ta, cât și pentru sănătate, potrivit shape.com.

Carne procesată

Carnea procesată precum mezelurile sau semipreparatele nu ar trebui să se regăsească niciodată pe masa ta. Conțin cantități mari de sodiu, conservanți, aditivi și grăsimi nesănătoase, care îți dau peste cap sănătatea și silueta.

Sosuri din roșii

Sosurile de roșii din comerț poate dau un gust bun mâncării, dar nu sunt deloc sănătoase. Nutriționiștii le evită pentru că au un nivel mare de sodiu și conțin zahăr adăugat. Cel mai bine este să îți faci propriul suc de roșii, pentru că știi ce ingrediente folosești.

Ultimele Stiri | Realitatea.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *