Top Tag

Ultimele stiri

Răspuns-fulger SUA pentru Rusia: Putin este „iresponsabil” când vorbește despre folosirea armelor nucleare – VIDEO Premierul Nicolae Ciucă și cancelarul Austriei, discuție despre aderarea României la Schengen, înainte de votul din 8 decembrie

Mai mult, copreședintele AUR susține că celor care sunt dispuși să participe la astfel de acțiuni de filaj li s-ar oferi 100 de euro pe zi

“Atacurile cresc direct proporțional cu cât AUR ia elan pe scena politică de la noi. Mi-a zis cineva, odată, nu-mi mai amintesc contextul, că suntem ținte în mișcare, dar nu l-am luat prea tare în seamă.

După ce AUR a crescut în simpatie, la noi s-au înscris și foști ofițeri din poliție, jandarmerie, servicii, iar unii dintre ei au lucrat cu informații de o anumită factură. Așa am aflat de o comandă politică, o mârșăvie, despre care încă nu știm dacă e orchestrată de la noi sau din exterior.

Zilele trecute, unul dintre membrii noștri, ofițer pensionar, a fost abordat de un fost coleg de serviciu. L-a întrebat așa, mai pe ocolite:

– Nu vrei să faci 100 de euro pe zi, bani în mână?

– Păi și ce trebuie să fac?

– Păi trebuie să-i ținem în filaj pe unii de la AUR să vedem ce fac, unde se duc, la ce locație, cu cine se văd, dacă au amantă, absolut tot și să ținem totul top secret, mormânt, ca pe vremea noastră. Fiecare vine cu mașina proprie, ai plinul de benzină asigurat, dacă e nevoie de cazare la hotel sau dacă te amendează rutiera, bossul plătește tot. Avem la noi stații portabile, dispozitive GPS să le punem pe mașini, microfoane, aparate foto ultimul răcnet, tot tacâmul. Ținta o afli dimineața când plecăm toți.

– Cum îl cheamă pe ăsta?

– Mă întrebi de-astea?

– Are bani să ne plătească sau ne dă țeapă?

– Bineînțeles, e plin de bani, parolist și nu se uită la bani, ne dă pe o săptămână, că noi am mai executat câțeva ,,ținte” pentru el, avem și femei dacă e cazul să le băgăm la înaintare să-l facem pe fraier.

Ideea e că dușmanii noștri, comanditarii, acei mercenari practic, au comis eroarea să apeleze taman la un fost lucrător din MAI care era membru al nostru și care a refuzat.

Așa am putut afla membrii echipelor de filaj se întâlnesc în fiecare dimineață, aparent întâmplător, la o cafea de la o terasă care nu bate la ochi, în spatele Pieței Gorjului, undeva pe strada Panificației, din cartierul Militari”, a relatat Târziu pe Faceboo

Ultimele Stiri | Realitatea.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *