Top Tag

Ultimele stiri

Vremea 2 octombrie – Temperaturile se schimbă radical – Cod galben de furtuni în mai multe regiuni din țară Sărbătoare 2 octombrie – Cruce cu roșu în calendar – Zi mare pentru credincioșii din România

Copilul se afla în grija unei femei de 49 de ani când s-a întâmplat tragedia. El a fost găsit grav rănit marţi seara, potrivit BBC.

După examinarea post-mortem s-a constatat că a murit în urma unei răni grave provocate prin înjunghiere.

Martorii spun că au văzut o femeie alergând într-un magazin din apropierea locuinţei strigând „Poliţia, poliţia! Copilul meu, copilul meu” înainte ca oamenii legii să descopere cadavrul băiatului.

O persoană care a asistat la rugăminţile femeii a declarat pentru The Sun: „A intrat strigând după ajutor în jurul orei 17.20. A strigată să fie chemată poliţia şi apoi a plecat. Era într-o vizibilă suferinţă. Poliţia a fost chemată şi apoi au închis magazinul. Le-au spus tuturor să iasă din magazin. Cred că verificau camerele de supraveghere să îşi dea seama unde s-a dus această femeie. Nu ştiu cine a fost femeia – m-am gândit că trebuie să fi fost mama dacă a spus copilul meu”.

Ultimele Stiri | Realitatea.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *