Top Tag

Ultimele stiri

Cum se poate răsturna votul Austriei în 8 decembrie – Siegfried Mureșan anunță soluția pentru aderarea României la Schengen Cel mai mare defect pe care-l ai și nu știi cum să scapi de el – Zodiile care nu au nicio ieșire

„Acest procent de 9.4 la sută este mult peste ceea ce noi cheltuim în mod real. Aici se gripează dl Budăi, că nu are argumente. Ce argumente, să spui că nu-ți convine 9.4%? Când tu n-ai dat nici măcar de 9%, vor râde efectiv oamenii ăia de la Comisie, că sunt niște oameni care se uită pe cifre.

Oamenii ăia știu, aia știau mai bine decât noi cât cheltuim la pensii și cât sunt pensiile speciale, apropos. Și asta e altă chestie… pensiile speciale sunt plătite prin diverse bugete, e foarte greu să le calculezi. Este un serios semnal de alarmă pe care îl trag, se poate bloca PNRR din cauza pensiilor speciale!

Este aberant că acum dl Budăi, care atunci când era ministru, că a fost ministru acum câțiva ani, știți cât a dat dl ministru la pensii atunci? 7.3 la sută. Și acum vine și spune că nu se descurcă cu 9,4 la sută. Este o aberație”, a spus Cristian Ghinea.

 

Ultimele Stiri | Realitatea.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *