Top Tag

Ultimele stiri

Accident în Florești, în zona Lidl Sorin Cîmpeanu a demisionat din funcția de ministru al Educației

“Are loc CSAT săptămâna viitoare, pe 26. Nu știu ce se va discuta, dar știu ce ar trebui făcut.

Sper să nu urmărească doar ce hotărâri se iau la Washington zilele astea. Sperăm să nu fie război. Dacă ascultăm părerea celor din  Rusia, este însă inevitabil. Dacă ascultăm declarații șefului CIA, Bill Burns, care a efectuat o vizită secretă în Europa, la Berlin şi Kiev, cu o săptămână înaintea turneului secretarului de stat al SUA, Antony Blinken, atunci (…).

Ședința a fost organizată de urgență în 5 zile, cum spun mulți care iau în râs <<urgența>>, dar ea a fost luată după cea de la Casa Albă. Deciziile de acolo trebuie să aibă în vedere ce spun aliații noștri, dar și noi trebuie să luăm și noi propriile măsuri (…) că altfel ajunge să fim de râsul unor și al altora”, a spus omul de afaceri. 

Pe de altă parte, omul de afaceri a comentat și imaginile apărute în spațiul public cu tancuri pe șosele din România. În imaginile postate de fostul parlamentar, Liviu Pop, se puteau vedea cum trec TIR-uri încărcate cu tancuri americane.

“Nu știam că merg spre Ucraina. Nu știm când s-a filmat, cine a filmat. Cine a dat aceste informații trebuie arestat. Punct”, a spus Bobby Păunescu. 

Referitor la ședința CSAT, Adiministrația Prezidențială a anunțat la finalul întâlnirii de săptămâna trecută dintre Iohannis și Nicolae Ciucă, premierul României că  “președintele României, Klaus Iohannis, a convocat ședința Consiliului Suprem de Apărare a Țării, care va avea loc miercuri, 26 ianuarie 2022, începând cu ora 13:00, la Palatul Cotroceni”.

Potrivit sursei citate, pe ordinea de zi a ședinței sunt incluse subiecte referitoare la: situația de securitate în Zona Extinsă a Mării Negre și pe Flancul Estic al NATO, precum și măsuri privind dezvoltarea capacităților de răspuns la noile provocări ale mediului de securitate și creșterea rezilienței. 

 Ultimele Stiri | Realitatea.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *