Top Tag

Ultimele stiri

Răspuns-fulger SUA pentru Rusia: Putin este „iresponsabil” când vorbește despre folosirea armelor nucleare – VIDEO Premierul Nicolae Ciucă și cancelarul Austriei, discuție despre aderarea României la Schengen, înainte de votul din 8 decembrie

„Studiez pandemia, dar nu sunt epidemiolog și nici expert în sănătate publică, m-am format mai degrabă ca pandemiolog pe parcursul ultimului an. Folosesc metode statistice și algoritmice ca să studiez pandemia dar nu sunt bio-statistician. De fapt, nu am nicio specializare medicală formală și nici un titlu academic sau administrativ în România”, a precizat Octavian Jurma, într-un drept la replica transmis realizatoarei emisiunii “Culisele Statului Paralel”, Anca Alexandrescu.

Jurma a comentat și legătura sa cu primarul USR al Tmișoarei, Dominic Fritz.

“Dominic Samuel Fritz s-a format într-un sistem cultural și de valori după care noi tânjim, dar în același timp a prețuit suficient de mult valorile noastre încât să rămână aici. Ceea ce oferă prin formarea sa duală unică este atât sentimentul că suntem iarăși mai făloși decât restul țării dar și genul de garanție în fața marilor puteri europene pe care le-a oferit Carol I când a fost adus la 27 de ani (mai tânăr decât Dominic) să conducă țara de părinții fondatori ai PNL și României Mari,” a mai afirmat Jurma.

Ultimele Stiri | Realitatea.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *