Top Tag

Ultimele stiri

Protecția Consumatorilor Cluj a oprit de la consum produse stricate din Auchan Cluj – FOTO USR PLUS Cluj solicită creșterea burselor elevilor clujeni cu 15%! Consilier local: Se găsesc bani pentru funcționari, însă pentru elevi nu

„Acest centru de sănătate, care este o filială a STB, a fost constituit cu scopul de a păstra această activitate, pentru că aici avem conducători de vehicul care au un regim special. Ei doresc să externalizeze și acest centru de sănătate. Prin urmare, contractul de lucrător servicii care a expirat anul trecut, pe 31 decembrie, nu a dorit să fie prelungit, pentru că noi aveam deja informația asta. Ele au început să se confirme”, a precizat Vasile Petrariu, liderul de sindicat de la STB, la Realitatea PLUS.

Întrebat dacă a fost politizată greva STB, acesta a negat vehement: „Nici pe departe. Nu! A politizat-o domnul primar general”.

„Rațiunea pentru care am candidat a fost că am crezut că pot să influențez și să discut problemele societății și salariaților pe care îi reprezint. În calitate de președinte a unui sindicat nu fac politică.

La nivelul societății, opțiunile politice ale salariaților sunt din tot spectrul politic. STB este o societate al cărui acționar principal este Consiliul General.

STB este o societate care execută un transport public, un serviciu social și știm foarte bine ce se întâmplă cu serviciile comunitare. (…) Mi-am cerut scuze cetățenilor.

Un șofer la STB are un salariu de 4100 de lei. Eu am înțeles manipularea celor de la STB.

La categoria de muncitori, salariul maxim e de 4150 de lei, salariul de bază. Sporul de vechime și faptul că lucrează suplimentar, salariu ajunge în jur de 6600 de lei brut. Atunci când vorbim de venituri, vorbim de muncă suplimentară, deci efort suplimentar”, a mai declarat Vasile Petrariu.

Ultimele Stiri | Realitatea.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *