Top Tag

Ultimele stiri

Fostul PR Managerul Electric Castle despre filmul românesc: Sforăieli elitiste si cultura surprinsă în scene de 10 minute Metroul din Cluj s-a scumpit cu 35%, valorând 13,69 miliarde de lei! Care este totuși și vestea bună

De cele mai multe ori, suntem tentaţi să aşezăm în dormitor o oglindă cât mai mare, însă  puțini știu că, de fapt, oglinda este interzisă în dormitor, potrivit regulilor feng shui.

Chiar dacă poate ți se pare la modă sau îți place ideea de a avea o oglindă în dormitor, elefectele ei sunt distrugătoare pe termen lung, din punct de vedere energetic, oglinda nu ar trebui să fie niciodată orientată spre pat sau deasupra lui.

Se spune că nu este indicat ca imediat ce te trezești sau ajungi în dormitor să-ți vezi chipul, pentru că astfel toată energia acumulată în oglindă se va întoarce asupra privitorului.

Este bine de știut că oglinda captează energii și vibrații, iar multe dintre acestea nu sunt întotdeauna pozitive.

De asemenea, o altă superstiție spune că oglinda în dormitor poate dăuna relației de cuplu, pentru că are efectul de a dubla numărul de persoane din cameră. Astfel, se atrag persoanele din exterior, care pot interveni în relație.

Oglinda nu trebuie să reflecte ușa de la intrare, conform clubmistic.ro. Astfel, dacă în fața ușii de la intrare nu se află un hol pe lungime, ci un perete al acestuia, nu așeza o oglindă pe el.  Aceasta va respinge automat orice energie pozitivă care intră în casă.

Mai mult, oglinzile nu trebuie să reflecte nici ușa de la baie sau pe cea de la bucătărie. Totuși, o oglindă amplasată pe ușa de la baie poate avea o influență pozitivă. În o mulțime de apartamente, oglinda este așezată pe hol, exact în fața ușii de la bucătărie, pe care o reflectă, împreună cu o parte a acestei camere. Această așezare este total greșită, așa că trebuie evitată.

De asemenea, oglinda nu trebuie să reflecte colțuri ale obiectelor de mobilier, coloane sau grinzi.

E bine ca oglinda să fie pusă în spațiile deschise, în camera de zi unde se petrece mai mult timp, pentru a atrage energiile pozitive.

Sursa 

Ultimele Stiri | Realitatea.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *