Top Tag

Ultimele stiri

Premierul Nicolae Ciucă și cancelarul Austriei, discuție despre aderarea României la Schengen, înainte de votul din 8 decembrie Ziua decisivă pentru România. Consiliul JAI supune la vot intrarea în spațiul Schengen

Descoperire macabră, marți după-amiază, pe o stradă din Zalău.

Un apel la 112 a anunțat că, lângă un pârâu, se afla trupul unei persoane decedate. La faţa locului s-au deplasat imediat poliţişti, pompieri şi procurori.

Oamenii legii au constatat că este vorba despre o persoană de sex feminin.

Deși reprezentanții IPJ nu au confirmat cine este persoana decedată, martorii au afirmat că este vorba de Nicoleta Crişan, femeia de 47 de ani, care a dispărut săptămâna trecută de la Spitalul Judeţean din Zalău, scrie sportulsalajean.ro.

Acum mai bine de o săptămână, femeia părăsea Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Zalău unde se afla pentru o examinare. Nu a fost identificată de oamenii legii, deşi zilele trecute aceasta fusese văzută în mai multe locuri din municipiul Zalău.

Poliţia a dat-o şi în urmărire generală şi a cerut ajutorul cetăţenilor pentru ca femeia dispărută să fie identificată, însă din păcate, fost găsită decedată în după-amiaza zilei de marţi.

Ultimele Stiri | Realitatea.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *