Top Tag

Ultimele stiri

”Am nevoie de fanii care ascultă muzica bună”. Deși e cam gol, Nicolae Guță spune că el cântă la festivalul de manele de la Cluj – VIDEO Chirie de ”excepție” în Cluj-Napoca! Oferă casă țărănească cu 220 de euro, dar trebuie să renovați în interior – FOTO

“Ni se spune ca suntem parteneri egali, dar după 15 ani nu suntem in Schengen, si avem firme franceze, firme austriece, firme italiene care ne-au preluat bogățiile. Nu e prost cine le ia, e prost cine le dă”, a afirmat Șoșoacă.

Senatoarea a mai afirmat că UE riscă să rămână fără multe state membre, dacă nu-și schimbă politica la nivel comunitar și chiar a invocat un presupus sondaj potrivit căruia 60% din români și-ar dori un așa-numit Ro-Exit.

Cel mai recent sondaj realizat pe această temă, în data de 31 ianuarie, arată un raport invers celui prezentat de Diana Șoșoacă.

Îmbrăcată cu o ie, un tricolor pe umeri și o basma roșie, senatoarea a invocat și presupusa întâietate istorică a civilizațiilor de pe actualul teritoriu al României, amintind de plăcutele de la Tărtăria.

„Trăiasca Romania libera si suverana!”, și-a încheiat Șoșoacă discursul.

Ultimele Stiri | Realitatea.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *