Top Tag

Ultimele stiri

De la joacă, pe patul de spital. Un copil i-a pulverizat unui băiat de 11 ani în faţă, spray cu gaze lacrimogene Mai apare un pasaj la Tăietura Turcului. Boc: Vom avea două pasaje care vor comunica între ele!

Ioana Preda a fost menajera Anei Aslan mai bine de zece ani. Știe fiecare secret al profesoarei.

De exemplu, Ana Aslan era foarte atentă la siluetă. „Carnea de vită era nelipsită. Se îngrijea foarte mult, nu se satură niciodată, când îi era foame zicea: “Dă-mi o bomboană!” Ținea la siluetă. O bomboană, atâta lua și gata”, povestește Ioana Preda.

„Știa să mănânce bine, îi plăcea să mergă la marile restaurante, să comande mâncăruri de calitate, dar în același timp știa să și gătească. E adevărat că avea bucătarul ei, dar avea preparate pe care le facea singură. Întodeauna lua masa la 1:30 îmbrăcată, chiar dacă era singură la masă, cu o ținută frumoasă, cu bijuterii, respectă acest ritual”, adaugă ea.

Ana Aslan era învățată să mănânce corect, la ore fixe, sănătos. Medic fiind, Ana Aslan a adus această bună cuviință a hranirii și în dieta pacienților săi. Totul trebuia să fie cât mai natural, trebuiau evitate alimentele din conservă. Alimentația era menită să aducă în mod natural ceea ce are nevoie organismul. Fără substanțe inutile. Multe legume, multe fructe și, bineînțeles, multă mișcare.

La capitolul carne avea un fel de clasificare: carnea de vacă, peștele, pasărea, miel/oaie, porc. Dar porcul nu prea îl recomandă. Apoi recomandă ficatul, limba, în general carne de la animalele care se hrănesc, la rândul lor, mai curat. Și toate rasol! Câteodată, le preferă făcute la cuptor.

 Ultimele Stiri | Realitatea.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *