Top Tag

Ultimele stiri

Rafila, după un an la Ministerul Sănătății: ”Mi-aş fi dorit un acces mai bun la medicamente al pacienţilor”. Ce spune despre modul de achiziţie a vaccinurilor pentru copii 5 beneficii surprinzătoare ale sucului de portocale: consumă-l zilnic și vei deborda de sănătate!

Întrebat câți angajați STB riscă să fie dați afară ca urmare a participării la proteste, directorul STB a precizat că la finalul anchetelor interne vor fi trimise notificări.

Pe de alăt parte, acesta a precizat că în interval de doar 24 de ore s-a primit un număr impresionant de solicitări de angajare pe posturi de șoferi și vatmani:

„ Doar astăzi (marți) s-au făcut 60 de solicitări, în timp ce ieri erau 230, la sfârșitul zilei. Acum sunt 290 de solicitări“, a precizat Criț.

“După 5 zile de protest ilegal care a paralizat Capitala şi a provocat daune financiare masive Societăţii de Transport Bucureşti, angajaţii au înţeles că nu pot ignora legea şi obligaţiile pe care le au faţă de cetăţenii din zona metropolitană Bucureşti-Ilfov. Manipularea liderilor de sindicat, ale căror revendicări nu aveau nimic de-a face cu îmbunătăţirea condiţiilor de muncă, servind doar propriilor interese, a încetat în această dimineaţă. Angajaţii noştri au înţeles că trebuie să respecte legea şi cetăţeanul”, a subliniat şeful STB.

Potrivit sursei citate, pentru a identifica vehiculele în traseu şi pentru a planifica deplasarea în timp real, utilizatorii STB SA pot folosi aplicaţia InfoTB.

Sindicatul Transportatorilor din Bucureşti a anunţat marţi dimineaţa că suspendă acţiunea de protest, iar angajaţii îşi reiau lucrul.a 

Ultimele Stiri | Realitatea.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *