Top Tag

Ultimele stiri

Vremea 2 octombrie – Temperaturile se schimbă radical – Cod galben de furtuni în mai multe regiuni din țară Sărbătoare 2 octombrie – Cruce cu roșu în calendar – Zi mare pentru credincioșii din România

Actorul Peter Robbins, cunoscut pentru că i-a dat voce personajului Charlie Brown din popularul serial animat TV „Peanuts”, s-a sinucis la vârsta de 65 de ani.

Robbins a fost primul actor care i-a dat voce lui Charlie Brown, făcând parte din serial de la vârsta de doar 9 ani în anii 1960 și părăsind rolul câțiva ani mai târziu. 

Familia sa a declarat pentru Fox News că acesta s-a sinucis săptămâna trecută. Robbins a vorbit în public despre problemele sale de sănătate mintală, suferind de tulburare bipolară și schizofrenie paranoidă.

El a pledat vinovat, în 2013, față de acuzațiile de hărțuire și amenințare a prietenei sale. Robbins a fost condamnat în 2015 la aproape cinci ani de închisoare pentru amenințarea cu moartea a mai multor persoane, printre care și un șerif din San Diego.

Robbins, născut Louis Nanasi, și-a început cariera de actor la vârsta de 7 ani ca invitat în diferite emisiuni TV, apărând la un moment dat și într-un episod al serialului The Munsters, extrem de popular în Statele Unite în anii 1960.

Însă el avea să obțină rolul care i-a adus recunoaștere internațională câțiva ani mai târziu după ce a fost ales ca actor de voce pentru personajul Charlie Brown. El i-a dat glas personajului pentru 6 emisiuni speciale ale serialului TV „Peanuts” între 1963 și 1969.

 

Ultimele Stiri | Realitatea.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *