Top Tag

Ultimele stiri

Vremea 2 octombrie – Temperaturile se schimbă radical – Cod galben de furtuni în mai multe regiuni din țară Sărbătoare 2 octombrie – Cruce cu roșu în calendar – Zi mare pentru credincioșii din România

Victor Ciurescu s-a născut pe 26 septembrie 1961, a crescut într-o Casă de Copii, în tinerețe a lucrat la Uzina de Apă și și-a făcut o carieră în arbitraj. A promovat până în Liga 3-a. De la retragerea din activitate a lucrat ca observator în cadrul Asociației Județene de Fotbal Arad. Spre finalul carierei a arbitrat inclusiv alături de Ovidiu Hațegan, scrie realitateasportiva.net.

Colegii din cadrul Comisiei Județene de Arbitri și din corpul observatorilor și-au luat rămas bun de la el: ”Acum câteva minute am primit o veste care ne îndurerează profund! Colegul nostru drag, VICTOR CIURESCU, unul dintre cei mai talentați arbitri arădeni, a trecut în lumea celor drepți la numai 60 ani, după o lungă și grea bătălie cu o boală necruțătoare, care i-a marcat profund ultima perioadă. Vom reveni cu detalii cu privire la posibilitatea de a-i fi alături, ca ultim omagiu, imediat ce vom avea informațiile necesare”.

Ultimele Stiri | Realitatea.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *