Top Tag

Ultimele stiri

Vremea 2 octombrie – Temperaturile se schimbă radical – Cod galben de furtuni în mai multe regiuni din țară Sărbătoare 2 octombrie – Cruce cu roșu în calendar – Zi mare pentru credincioșii din România

Louie Anderson fuseese spitalizat în Las Vegas, fiind diagnosticat cu o formă de cancer. Zilele trecute, purtătorul său de cuvânt anunțase că primește tratament pentru limfom difuz cu celule B mari (DLBCL).

Acestă formă de limfom este o afecțiune malignă care atacă limfocitele B, răspunzătoare cu producția de anticorpi care ajută organismul să lupte cu infecțiile. Anual, peste 18.000 de adulți sunt diagnosticați în SUA cu această boală.

Louie Perry Anderson a fost regizor, comediant și actor american de origini scandinave. A devenit cunoscut în urma regizării serialului animat Viața cu Louie, al cărui protagonist principal era. S-a născut pe 24 martie 1953 în Minnesota, SUA. Era al zecelea copil din cei 11 ai cupllului Ora-Zella Anderson și Louis William Anderson.

A devenit cunoscut în urma regizării serialului animat „Viața cu Louie”, al cărui protagonist principal era. Serialul s-a bucurat de un succes enorm la nivel mondial. Din 2016 Louie Anderson a primit un rol principal în serialul Baskets, interpretând rolul lui Christine „Mom” Baskets.

Louie Anderson avea și probleme cu greutatea. A început pandemia având aproximativ 170 de kilograme și după ce a ținut regim a ajuns la 154 de kg.

Louie Anderson era cunoscut și publicului român. „Viața cu Louie” a fost serialul animat preferat al multor generații de copii. Louie a câștigat trei premii Emmy. A jucat și în comedia Coming to America, alături de Eddie Murphy, precum și în continuarea Coming 2 America, care a apărut anul trecut.

Ultimele Stiri | Realitatea.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *