Top Tag

Ultimele stiri

Protecția Consumatorilor Cluj a oprit de la consum produse stricate din Auchan Cluj – FOTO USR PLUS Cluj solicită creșterea burselor elevilor clujeni cu 15%! Consilier local: Se găsesc bani pentru funcționari, însă pentru elevi nu

2 licee din Timișoara, Colegiul Tehnic “Henri Coandă” și Liceul de Arte Plastice, vor face de marți cursuri on-line din cauza frigului din clase. 

Potrivit primăriei, situația de criză ar fi fost provocată de faptul că ani de zile foștii edili au ignorat reabilitarea infrastructurii de educație și pe sănătate. Clădirile au geamuri vechi și ineficiente, caloriferele sunt colmatate, iar instalația de încălzire sunt vechi de zeci de ani si au pierderi uriașe.

Problemele sunt la fel de grave și în spitalele din Timișoara.

La Clinica de Oncologie a Spitalului Municipal, bolnavii sunt nevoiţi să îndure temperaturi scăzute în saloane, pentru că agentul termic ajunge la temperaturi scăzute.

Pentru a atrage atenția asupra situației extrem de grave, zeci de oameni au dus, luni, 24 ianuarie, zeci de plăpumi şi pături. Acţiunea, intitulată ”Protestul păturilor” a fost iniţiată de grupul civic Liga Vest, iar acesteia i s-a alăturat şi mitropolitul Banatului, ÎPS Ioan Selejan, potrivit Realitatea Plus.

Ultimele Stiri | Realitatea.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *