Top Tag

Ultimele stiri

Fostul PR Managerul Electric Castle despre filmul românesc: Sforăieli elitiste si cultura surprinsă în scene de 10 minute Metroul din Cluj s-a scumpit cu 35%, valorând 13,69 miliarde de lei! Care este totuși și vestea bună

Săptămâna 31.01.2022 – 07.02.2022

Valorile termice vor fi ușor mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână în regiunile sudice și estice, dar și ușor mai coborâte în zonele montane, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval.

Regimul pluviometric va fi deficitar în regiunile extracarpatice, dar mai ales în cele sud-vestice, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă, cu posibilitatea unui excedent local în nord-vest.

Săptămâna 07.02.2022 – 14.02.2022

Temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, pe întreg teritoriul României, dar cu o abatere termică pozitivă mai accentuată în sud-vestul extrem.

Cantitățile de precipitații vor fi excedentare în zonele montane și centrale, dar și deficitare în regiunile sudice, iar în rest vor fiapropiate de cele normale pentru această perioadă.

Săptămâna 14.02.2022 – 21.02.2022

Temperatura medie a aerului se va situa în jurul celei specifice pentru acest interval, posibil ușor mai coborâtă la munte, dar și ușor mai ridicată în sud-vest.

Regimul pluviometric va avea o tendință deficitară în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în jumătatea sudică a teritoriului.

Săptămâna 21.02.2022 – 28.02.2022 

Mediile valorilor termice se vor situa ușor sub cele specifice pentru această săptămână în regiunile intracarpatice și la munte, precum și în sud-estul extrem al țării, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă.

Cantitățile de precipitații estimate pentru acest interval vor fi deficitare în toate regiunile, dar mai ales în cele sud-vestice.

Ultimele Stiri | Realitatea.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *