Top Tag

Ultimele stiri

Fostul PR Managerul Electric Castle despre filmul românesc: Sforăieli elitiste si cultura surprinsă în scene de 10 minute Metroul din Cluj s-a scumpit cu 35%, valorând 13,69 miliarde de lei! Care este totuși și vestea bună

Potrivit polițiștilor, Rebecca Lanette Taylor a fost arestată marți, fiind acuzată de tentativă de vânzare sau cumpărare a unui copil.

Incidentul a avut loc pe 13 ianuarie, într-un supermarket din Crockett, la aproximativ 200 de kilometri de Houston. Acolo, femeia a abordat-o pe o mamă care își ținea copilul de un an într-un cărucior de cumpărături, la casele automate, potrivit NBC News.

Suspecta a lăudat părul blond și ochii albaștri ai copilului și a întrebat-o pe femeie ”cu cât l-ar putea cumpăra”.

Crezând că glumește, mama băiatului a râs, dar femeia a continuat spunându-i că are 250.000 de dolari în mașină și că va plăti această sumă pentru el.

În replică, mama copilului i-a spus că nicio sumă de bani nu ar convinge-o să facă acest lucru, potrivit plângerii din justiție.

Ulterior, deși femeia i-a spus să stea departe de fiul ei, suspecta a abordat-o din nou în parcare, oferindu-i o sumă dublă, respectiv 500.000 de dolari pentru copil.

Ultimele Stiri | Realitatea.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *