Top Tag

Ultimele stiri

Rafila, după un an la Ministerul Sănătății: ”Mi-aş fi dorit un acces mai bun la medicamente al pacienţilor”. Ce spune despre modul de achiziţie a vaccinurilor pentru copii 5 beneficii surprinzătoare ale sucului de portocale: consumă-l zilnic și vei deborda de sănătate!

Dacă vrei să îţi întinereşti tenul şi corpul, o poţi face fără a apela la produsele cosmetice costisitoare.Iată reţeta care îţi vine în ajutor:

Ingrediente:- 100 de grame de seminţe de în măcinate;- 2 lămâi;- 0,5 kg de miere;- 1 căţel de usturoi;Mod de preparare:Curăţă o lămâie de coajă, iar pe cealaltă păstreaz-o aşa. După ce ai curăţat usturoiul, pune-l în blender împreună cu cele două lămâi. Adaugă mierea şi seminţele de în măcinate şi amestecă bine. Pune amestecul într-un borcan din sticlă, şi depozitează-l la frigider.Trebuie să consumi câte o lingură de trei ori pe zi, înainte de fiecare masă.Dacă vei folosi acest elixir al tinereţii pentru piele şi par în mod regulat, vei obţine rezultate incredibile, uşor de remarcat în maxim 30 de zile.Sursa: secretele.com

Ultimele Stiri | Realitatea.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *