Top Tag

Ultimele stiri

Laurențiu Duță a spus că cea mai bune voce din România este de origine din Cluj VIDEO – Captura uriașă a unui colonel ucrainean: Cel mai mare și modern tanc rusesc. „Mamă, cum porneşte!”

Focarul de infecţie cu SARS-CoV-2 este la Secţia Interne I, cei trei salariaţi diagnosticaţi cu noul coronavirus fiind izolaţi la domiciliu, sub supravegherea medicilor de familie.Conform raportării DSP, numărul de paturi COVID-19 ocupate este de 316. În secţiile ATI sunt ocupate 25 de paturi din totalul celor 26.

Peste 250 de focare de COVID în spitalele românești

Peste 250 de focare de COVID-19 se înregistrează în acest moment în spitalele din România. Mai exact, vorbim despre 259 de focare în vreme ce 3.105 cazuri de infectare se înregistrează în rândul personalului medical și al pacienților internați inițial cu alte afecțiuni, anunță Ministerul Sănătății.

Practic, o parte dintre pacienții care s-au internat cu alt diagnostic s-au infectat cu SARS-CoV2 chiar în spital, relatează Agerpres.Potrivit Grupului de Comunicare Strategică (GCS), în ultimele 24 de ore au fost înregistrate 20.131 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), cu 463 mai mult decât în ziua anterioară. 2.038 dintre cazurile noi din 24 de ore sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 180 de zile după prima infectare.

Rata de pozitivare a testelor este de 38,36%, conform datelor transmise de către autorități. 

Ultimele Stiri | Realitatea.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *