Top Tag

Ultimele stiri

Laurențiu Duță a spus că cea mai bune voce din România este de origine din Cluj VIDEO – Captura uriașă a unui colonel ucrainean: Cel mai mare și modern tanc rusesc. „Mamă, cum porneşte!”

Suspectul lucra ca profesor la o școală din Moscova. Potrivit oficialilor ruși, acesta fusese în trecut angajat al ambasadei americane de la Moscova şi beneficia de imunitate diplomatică.

Incidentul ar fi avut loc în august 2021, atunci când asupra bărbatului au fost găsite câteva grame de marijuana și ulei de canabis. Drogurile ar fi fost ascunse în cutiile de lentile de contact şi în cartuşe de ţigarete electronice.

Profesorul american insistă că marijuana i-a fost prescrisă în SUA, după ce a suferit o intervenție chirurgicală la coloana vertebrală. Rusia nu recunoaște, însă, uzul medicinal al drogului și vrea să-l pedepească pe bărbat.

Rusia are mulți condamnați americani, în vreme ce și Statele Unite ale Americii numără destui deținuți ruși. Se întâmplă într-un context extrem de tensionat între cele două ţări care, pe fondul crizei ucrainiene, și-au deteriorat și mai mult relațiile.

Ultimele Stiri | Realitatea.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *