Top Tag

Ultimele stiri

Biciclist lovit de o mașină în apropiere de Iulius Mall Cluj, în timp ce traversa strada Cluj: O bunică a dispărut de acasă! AȚI VĂZUT-O??

Magistrații au decis și confiscarea sumei de aproape 1,3 milioane de lei de la societatea S.C. Canaris S.R.L. deținută de fostul șef al PNL Brașov, considerată mită de judecători. Deși, inițial, primise o pedeapsă de 4 ani și 3 luni de închisoare cu executare, omul de afaceri și liderul Partidului Conservator la acea vreme, Ion Diniță, a primit, astăzi, o pedeapsă de 3 ani de închisoare cu suspendare. Acesta este acuzat de complicitate la abuz în serviciu. Fostul administrator public al județului la data faptelor, Radu Ispas, a fost achitat de magistrați. 

Aristotel Căncescu a fost trimis în judecată în acest dosar, pe 17 decembrie 2014, de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie DNA – Serviciul Teritorial Braşov, el fiind acuzat de abuz în serviciu dacă funcţionarul public a obţinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit (cinci infracţiuni), luare de mită, spălare a banilor, trafic de influenţă şi instigare la tentativă la abuz în serviciu.

Citește continuarea pe realitateadinbrasov.net

Ultimele Stiri | Realitatea.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *