Top Tag

Ultimele stiri

Germania, în alertă maximă! Amenințare cu atac cu camion asupra oamenilor din piețele de Crăciun – FOTO Custodele Coroanei – Margareta și alți membri ai Casei Regale, distinși de Patriarhul Daniel cu Ordinul „Maica Domnului Rugătoarea”

Fostul sef Unifarm s-a prezentat la IPJ Ilfov pentru a semna procedura controlului judiciar. El, de altfel, trebuie sa se prtezinte de doua ori pe saptamana in fata politistilor dupa ce a fost plasat sub aceasta masura preventiva de catre procurorii anticoruptie. 

La sosirea la IPJ Ilfov, Adrian Ionel nu a dorit sa declare nimic asa cum, de altfel, ne-a si obisnuit. A spus ca a declarat tot ce avea de spus printr-un comunicat de presa transmis anterior.

Cert este ca astazi a stat mai putin de cateva minunte la sediul IPJ Ilfov, in fata politistilor. El este acuzat de procurorii anticoruptie ca a vrut sa acorde cu dedicatie un contract de zeci de mii de combinezoane si milioane de masti de protectie in contextul pandemiei de coronavirus si ca ar fi pretins pentru acest contract nu mai putin de 760 de mii de euro. Banii nu i-a primit, iar ca atare a anulat contractul. 

In prezent, Adrian Ionel se afla sub control judiciar pentru 60 de zile. 

Homepage | Realitatea.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *