Top Tag

Ultimele stiri

Premieră medicală europeană la Cluj: A fost extirpată o tumoră renală de 10 cm extinsă la nivel cardiac VIDEO/FOTO – Coloane de lumină pe cer, la Belgorod, lângă granița cu Ucraina: Rușii au crezut că Rusia a folosit „cele mai recente arme”

Intitulat „Marele An al Victoriei, 2021”, filmul de 110 minute a descris o serie de realizări de-a lungul anului, inclusiv în ceea ce privește dezvoltarea, construcția de rachete și eforturile de a învinge pandemia.

Naratorul a lăudat în mod repetat astfel de proiecte ca semne de „victorie” conduse de un Kim vizibil mai slab în greutate, în conformitate cu documentarele anterioare folosite de mass-media de stat pentru a crea un cult al personalității semi-divine în jurul său.

Supreme leader Kim Jong Un seen limping and riding horse in a new documentary titled, “The Great Year of Victory, 2021.” 🐸 It’s a film on his achievements throughout the year including on missile development, construction and efforts to beat the pandemic.pic.twitter.com/8ZwxPMfzGV

— Agent Brandoe 🍊 The Pipe Hitter (@BYounger13) February 1, 2022

Coreea de Nord nu a confirmat niciun caz de COVID-19, dar și-a închis granițele.

Și-a dezvoltat în mod constant sistemele de arme pe fondul unui impas legat de discuțiile care vizează dezmembrarea arsenalelor sale nucleare și de rachete balistice în schimbul scutirii de sancțiunile ONU și SUA.

La un moment dat în film, Kim a fost văzut luptându-se să coboare scările improvizate în timpul unei vizite la un șantier ploios.

Filmul nu s-a referit direct la pierderea în greutate a lui Kim, dar el a apărut din ce în ce mai slab în fotografiile recente din presa de stat.

În iunie, presa de stat a declarat că nord-coreenii au avut inima zdrobită să-l vadă pe un Kim „mai slab” după o absență în fața publicului de aproape o lună.

Mass-media internațională, agențiile de informații și experții urmăresc îndeaproape sănătatea lui Kim din cauza incertitudinii cu privire la planurile de succesiune.

Documentarul l-a arătat pe Kim urmărind răsăritul singur, în timp ce călărea un cal alb pe o plajă.

Într-o altă călătorie filmată, el a fost văzut cu oficiali militari, inclusiv Pak Jong Chon, șeful Statului Major General al Armatei Populare Coreene, în timpul unor exerciții cu tancuri.

Filmul a inclus imagini rare cu un nou zgârie-nori de 80 de etaje și un cartier mare de apartamente, precum și câteva clipuri și imagini cu o expoziție de armament din octombrie și cu teste de rachete.

În decembrie, Kim a spus că partidul de guvernământ a avut un oarecare succes în implementarea unui plan economic pe cinci ani pe care l-a dezvăluit la începutul anului trecut, dar a avertizat asupra unei „lupte uriașe” în acest an, invocând pandemia și dificultățile economice.

Ultimele Stiri | Realitatea.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *